Головна » Նյութերի արխիվ

Студенти 3 курсу спеціальності ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ на практичній роботі з дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» (викладач  Харламова О.О.) за допомогою мультимедійного оснащення ознайомились з рецептами оздоровчих напоїв та провели дегустацію представлених зразків

Переглядів: 299 | Дата: 24.03.2021

Напередодні Всесвітнього дня поезії, до бібліотеки  завітав наш земляк – талановита, обдарована людина, поет, журналіст, краєзнавець   Анатолій Васильович Луговський на поетичну зустріч «Мелодії весни».

Переглядів: 303 | Дата: 23.03.2021

Так цього року назвали свою концертну програму випускники коледжу.

Дарували позитивні емоції глядачам студенти-випускники під керівництвом кураторів груп Гудімової А.К., Простакової О.І., Мірошниченко Д.О., Леонькова А.М.

Переглядів: 428 | Дата: 23.03.2021

На запрошення керівництва групи "Агротрейд"  з метою налогодження співпраці щодо проходження практики студентами коледжу, проведення екскурсій та працевлаштування директор коледжу Пилипенко С.П., майстер виробничого навчання Тельонков О.Є. та фахівець з профорієнтаційної роботи Бутова О.О. взяли участь у зустрічі з представниками керівництва групи "Агротрейд", яку очолювала ОЛЕНА ВОРОНА, директор по фінансам та операційній діяльності, кандидат наук зі спеціальності «Економіка та управління підприємством».

Переглядів: 385 | Дата: 19.03.2021

У рамках підготовки до атестації та з метою обміну досвідом роботи  викладачем Червяцовою Ганною Євгеніївною було проведено заняття з англійської мови на тему: «Захист навколишнього середовища» для студентів 1 курсу економіко-правового відділення.

Переглядів: 358 | Дата: 15.03.2021

Згідно плану спортивно-масової роботи коледжу в березні пройшли змагання з міні-футболу серед відділень.

Переглядів: 237 | Дата: 15.03.2021

У рамках вивчення предмета «Екологічне право»  студенти 4-го курсу спеціальності ПРАВО Сімкович Софія, Насальська Ксенія, Михайленко Іван, Москаленко Едуард, Субач Анна, Урютін Олександр, Гусакова Юлія та Аббасов Расім під керівництвом  викладача Федоренко Н.В. провели  урок на тему: «Чорнобильська АЕС – найбільша екологічна катастрофа сучасності».

Переглядів: 350 | Дата: 12.03.2021

Під час проведення профорієнтаційної роботи в м.  Кролевець, ми випадково дізнались, що в одному з мікрорайонів міста працює приватна ветеринарна клініка (поки що єдина в місті).

Ми вирішили відвідати її щоб залишити рекламні матеріали. Без проблем знайшли клініку, яка розміщувалась на першому поверсі багатоповерхівки і запрошувала до себе яскравою вивіскою.

Зайшовши в середину – були приємно здивовані, адже керує клінікою і працює в ній випускник нашого відділення СОЛОМАХА ВАДИМ.

Переглядів: 282 | Дата: 11.03.2021

« 1 2 3 4 5 6 ... 71 72 »
Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0