Головна » 2021 » Մարտ » 24

Студенти 3 курсу спеціальності ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ на практичній роботі з дисципліни «Загальна технологія харчових виробництв» (викладач  Харламова О.О.) за допомогою мультимедійного оснащення ознайомились з рецептами оздоровчих напоїв та провели дегустацію представлених зразків

Переглядів: 304 | Дата: 24.03.2021

Фотогалерея
Вісник коледжу
Бібліотека
Спортклуб Олімп

Посилання на сайт
Президент України
Верховна Рада України

НМЦ Агроосвіта

Сумський НАУ
Сумський НАУ
Наше опитування
Чому Ви обрали для навчання наш коледж?
Պատասխանների ընդհանուր քանակը: 606
Статистика

Ընդամենը ակտիվ. 1
Հյուրեր. 1
Անդամներ. 0